Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Cum iti influenteaza Venus si Marte viata intima?

Afla totul despre personalitatea ta sexuala:

Leu

Ai o personalitate puternica si acest lucru se reflecta in comportamentul tau din plan sexual. Iti place mereu sa fii la conducere si nu ccepti foarte usor sa cedezi roulul perechii tale. Marte iti amplifica dorinta de a fi in centrul atentiei. De aceea, deseori nu te implici sentimental si cauti doar sa lasi o buna impresie in urma ta. Gresesti cand lasi sa se inteleaga sentimente care nu exista.

Fecioara

Conservatori dar atenti la detalii, nativii zodiei Fecioara reusesc sa lase o buna impresie la pat. Desi nu sunt adeptii experimentelor majore, acestia reusesc de fiecare data sa impresioneze prin improvizatie. Primesc de la Venus dorinta de a convietui intr-o relatie unita si sensibilitatea le este sporita. Sunt adeptii loialitatii si detesta tradarea.

Balanta

Cu siguranta, nativilor din zodia Balanta nu le lipseste romantismul in pat. Aflati sub dominatia planetei Venus, sunt permanent incarcati cu sensibilitate si emotivitate. De aceea, nu ar strica sa aduca uneori mai multa sare si piper in relatie. Marte le-ar putea influenta in bine anumite laturi ale personalitatii. Energie au si nici dorinta de dominare nu le lipseste.

Citește și:

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion debordeaza de pasiune in plan sexual. Au o imaginatie bogata pe care o exploreaza din plin ori de cate ori au ocazia. Nu duc lipsa decat de mai multa rabdare. Vor totul sau nimic si au tendinta de a-si exprima dragostea si prin gesturi agresive. Sunt patronati de Marte si acesta le amplifica placerea de a domina.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc