Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2013

Ce zodii isi gasesc sufletul pereche in 2013?

Taur

Un an mare pentru Tauroaice! In prima parte a lui 2013, relatia ta va trece prin niste momente dificile. Responsabilitatea fata de partenerul tau va fi pusa la grea incercare de greselile pe care le vei face.

Vei fi nevoita sa-ti revizuiesti comportamentul daca vrei sa-ti salvezi relatia.Lunile septembrie si octombrie vor aduce imbunatatiri semnificative.

Daca esti singura, nu te avanta in acest an catre o noua poveste de dragoste. S-ar putea sa ai parte de dezamagiri. In august apare posibilitatea unei idile insa cel mai bine ar fi sa nu te arunci cu capul inainte.

Gemeni

Prima parte a anului va fi neutra din punct de vedere sentimental, fara suisuri si coborasuri. In august insa ai mari sanse sa descoperi iubirea.

Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta este luna in care veti putea reaprinde flacara dragostei. Este o perioada cu doua taisuri, insa. Mare atentie sa nu confunzi dorinta cu iubirea.

Citește și:

In ciuda inclinatiei native, in 2013 vei incerca sa te axezi mai mult pe relatii serioase decat pe flirturi jucause.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc