Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2013

Ce zodii isi gasesc sufletul pereche in 2013?

Fecioara

Alergi dupa iubiri verzi pe pereti! Nu te lasa cucerita de promisiuni ademenitoare. Cel mai probabil acestea nu se vor concretiza. Atentie sporita spre finele anului.

In cuplu, o mostenire neasteptata sau un premiu in bani pot genera conflicte intre tine si partener. Veti reusi greu sa ajungeti la un punct comun.

Balanta

Viziunea ta despre ce presupune o relatie s-ar putea schimba in 2013. In acest an, vei incerca sa elimini din casnicia sau relatia ta toate lucrurile care te nemultumesc.

Nevoia ta independenta va creste si la un moment dat, vei simti ca este momentul sa faci cateva schimbari in viata de cuplu. Tot in 2013 apare posibilitatea sa iei in calcul varianta divortului sau a unei separari definitive.

Cele mai mari suprize sunt rezervate celor singure. S-ar putea sa te indragostesti pe neasteptate sau chiar sa te casatoresti intr-un timp relativ scurt.

Citește și:

Din punct de vedere sentimental, cea mai importanta zi pentru tine va fi 29 martie cand te poti astepta inclusiv la o cerere in casatorie.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc