Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2013

Ce zodii isi gasesc sufletul pereche in 2013?

Capricorn

Pentru tine, 2013 va fi anul in care vei renunta la o relatie care te nemultumeste. In aceasta perioada iti vor fi testate toate relatiile din viata ta care se bazeaza pe loialitate si respect.

A doua jumatate a anului va fi una benefica pentru tine si ai sanse mari sa intalnesti iubirea adevarata.

Chiar daca pe plan sentimental nu stai prea grozav, primele luni se vor arata prospere din punct de vedere al parteneriatelor si colaborarilor.

Varsator

Un an minunat pentru tine si partenerul tau de viata! In vara, apar momente propice pentru a va consolida relatia.

Daca esti singura, vei avea un an plin. Se vad la orizont cateva legaturi sentimentale. Acestea vor fi trecatoare dar nu-ti vor lasa un gust amar.

La finalul lui mai, Venus si Jupiter se intalnesc in zona dragostei si te vor pune pe tine in centrul atentiei. Nu rata nicio ocazie de socializare!

Citește și:

Pesti

Te afli in cea mai favorabila conjunctura pentru iubire. Beneficiezi de un plus de carisma si iti indrepti toata atentia catre partenerul tau. In plus, va veti bucura impreuna de beneficiile unor castiguri materiale neasteptate.

Daca iubirea nu a intrat pana acum in viata ta, pregateste-te sufleteste! Poate ca nu iti vei gasi neaparat jumatatea dar in vara lui 2013 vei avea parte de o poveste de dragoste arzatoare.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc