Februarie vine cu schimbari mari si evenimente importante pentru toate zodiile. Te simti pregatita sa faci fata provocarilor si frigului de afara?

sursa foto: iStock.com

Berbec

Modalitatile tale inovative de abordare a problemelor vor face valva la locul de munca. Incearca sa gasesti calea de mijloc si pune-ti in practica abiliatile de diplomat.

Atentie sporita la prietenii mai vechi. Un Leu sau un Sagetator isi vor putea face reaparitia pe neasteptate in viata ta.

Se poate ivi si posibilitatea unei noi idile dar cel mai bine ar fi sa nu te arunci cu capul inainte, s-ar putea sa nu reziste. Controleaza-ti impulsurile, altfel risti sa cazi intr-o noua depresie sentimentala.

Zi norocoasa: Marti

Numere norocoase: 1, 9

Astrul care iti guverneaza destinul: Marte

Taur

Instabilitatea este cuvantul de ordine. Acum spui da, 5 minute mai tarziu te razgandesti si faci promisiuni doar de dragul de a fi facute.

Telul tau principal va fi mentinerea independentei in dragoste. Ai grija sa interpretezi corect semnalele celoralti. Altfel s-ar putea sa ranesti pe cineva foarte drag tie.

Pe plan profesional, toata lumea din jurul tau va fi zgaltaita de schimbari radicale dar tu iti vei pastra stoicisimul in fata unor situatii limita.

Zi norcoasa: Vineri

Numere norocoase: 4 si 6

Astrul care iti guverneaza destinul: Venus

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: