Esti printre norocoasele binecuvantate de stele in acest an sau relatia ta va trece prin perioade dificile? Noi iti spunem ce te asteapta in 2013!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Berbec

Anul 2013 nu va fi cel mai fericit an pentru tine. In cazul in care esti casatorita, trebuie sa incepi sa-ti faci griji in ceea ce il priveste pe partenerul tau de viata.

Conflictele minore se vor aduna si vor rabufni la un moment dat. Daca nu tii situatia sub control, itipoti pune in pericol inclusiv sanatatea. Daca dragostea voastra e adevarata, va trece cu brio peste acest an.

Cu toate acestea, esti in pericol sa fii mintita de cineva drag.

Ce invata ceilalti de la tine: optimism, puterea actiunii

Ce inveti tu de la ceilalti: prudenta, incredere

Verb: Eu sunt

sursa foto: shutterstock.com


Taur

Felicitari! Daca ti-ai dorit un copil, anul acesta ai mari sanse sa primesti barza-n vizita! Cu toate acestea, in cuplu vor aparea cateva conflicte.

Nimic nebisnuit insa sau pentru care sa-ti faci griji. Disputele se vor stinge usor. Anul va fi plin de entuziasm si optimism. Vei gasi rapid modalitati sa iti reincarci bateriile.

Astrele te atentioneaza totusi sa fii atenta la certurile care au existat in trecut si sa faci tot posibilul pentru a le evita. Anul acesta, sterge cu buretele tot ce a fost rau si bucurati-va impreuna de un nou inceput!

Ce invata ceilalti de la tine: solidaritate, forta

Ce inveti tu de la ceilalti: flexibilitatea, puterea de a asculta

Verb: Eu am

Astrologie: Cum iti influenteaza ascendentul viata de cuplu

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: