Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Relatia ta in 2013

Afla ce spun astrele despre viata ta amoroasa.

Varsator

Succesul tau in dragoste va depinde de cei mai diversi factori anul acesta. Totul decurge cam la voia intamplarii. Cu toate acestea, tu si partenerul tau veti pleca impreuna intr-o vacanta care va reaprinde flacara iubirii.

Varsatorii vor face pasi noi in atat in dezvoltarea personala, cat si in cea amoroasa. Depaseste angoasele si sentimentele de gelozie pentru a-i arata partenerului cat de mult il sau o pretuiesti iar eforturile iti vor fi rasplatite.

Ce invata ceilalti de la tine: toleranta, optimism

Ce inveti tu de la ceilalti: daruire, receptivitate

Verb: Eu cunosc

Pesti

Veti reinvata impreuna ce inseamna intimitatea. Uneori vei avea momente in care vei simti ca dragostea si intelegerea dintre voi se sting treptat. Nu dispera, lucrurile se vor ameliora cu un dram de incredere si toleranta

.
Decizii luate in pripa legate de vechile pasiuni s-ar putea sa te bantuie inca dar nu le lasa sa-ti umbreasca fericire. Viata ta romantica este pe calea cea buna si isi va recapata farmecul.

Citește și:

Ce invata ceilalti de la tine: incredere, compasiune

Ce inveti tu de la ceilalti: motivatie, speranta

Verb: Eu stiu

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc