Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Relatia ta in 2013

Afla ce spun astrele despre viata ta amoroasa.

Balanta

Astrele prezic mici coflicte in relatia ta. Desi vei intelege ca orgoliul tau sta in calea solutionarii problemei, te incapatanezi sa nu-ti recunosti greselile, cu atat mai putin sa-ti ceri scuze.

Daca ti-a trecut prin cap ca e momentul sa incepi o noua relatie, mai bine renunta la idee. Vei descoperi in scurt timp ca la mijloc e doar atractia fizica si sunteti complet incompatibili.

Ce invata ceilalti de la tine: echilibru, pasiunea pentru frumos

Ce inveti tu de la ceilalti: sacrificiu, profunzime

Verb: Eu echilibrez

Scorpion

Vei deveni mai optimista in ceea ce priveste povestea ta de dragoste. Cu ceva imaginative si un dram de sensibilitate, poti recastiga afectiunea partenerului tau.

Aceasta este perioada ideala pentru a va imbunatati relatia. Daca ramai pe drumul cel bun, ai mari sanse sa te logodesti pana la sfarsitullui 2013.

Citește și:

Incepand cu a doua jumatate a anului, viata voastra sexuala se va imbunatati. Pune-ti imaginatia la contributie si lucrurile se vor schimba in bine cu siguranta.

Ce invata ceilalti de la tine: senzualitate, energie pura

Ce inveti tu de la ceilalti: empatie, comunicare

Verb: Eu doresc

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc