Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Afla ce esti in Zodiacul Totemic

Afla ce animal salasuieste in universul tau interior

Potrivit legendelor amerindienilor, fiecare om este harazit la nastere cu un spirit protector care ia forma unui animal, in functie de luna in care a venit pe lume. Ca sa imbuneze spiritele si ca sa le asigure bunavointa, oamenii purtau la gat mici simboluri ale animalului care ii patrona.

Uliul

Perioada: 21 martie-19 aprilie

Uliul are mereu teluri inalte si iubeste libertatea. Cea mai sigura cale de a pierde un om patronat de spiritul acestei pasari este sa-l constrangi.

Este atras de noutate si nu il sperie schimbarea. Acolo unde toti ceilalti dau gres, Uliul iese triumfator. Ii place competitia, de aceea partenrul sau trebuie sa se pregateasca sufleteste pentru un razboi al mintilor daca vrea sa pastreze o relatie cu acest nativ.

Sezon benefic: primavara

Defecte: incapatanare, perfectionism dus la extrem

sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Castor

Perioada 20 aprilie-20 mai

Perseverent intocmai ca spiritul care il patroneaza, omul nascut sub Castor este muncitor si perseverent.

Este atras de natura. De aceea, este indicat pentru el sa locuiasca intr-o casa cu gradina in care sa-si petreaca timpul liber.

Un contact permanent cu natura il va umple de energie pozitiva si forta de munca. Spre anii de maturitate, devine mai atasat de familie si va prefera confortul unui camin stabil in detrimentul unei vieti aventuroase. Ceea ce nu inseamna ca ii lipseste curajul dar este mai precaut decat alte spirite.

Sezon benefic: Toamna

Defecte: comoditatea

Cerb

Perioada: 21 mai-20 iunie

Plin de maretie si inzestrat cu numeroase calitati fizice si spirituale, un Cerb nu poate trece neobservat. Este prietenos si ii place compania oamenilor, in special cand el este in centrul atentiei.

Citește și:

Ii place miscarea si adora sa calatoreasca. Atunci cand acest lucru nu este posibil, isi consuma energia organizand si reorganizand spatiul in care traieste.

Adora sa flirteze nevinovat dar atunci cand vine vorba de sentimente este foarte onest. Prefera un adevar crud in locul unei minciuni frumoase.

Sezon benefic: primavara

Defecte: vanitatea

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc