Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Afla ce esti in Zodiacul Totemic

Afla ce animal salasuieste in universul tau interior

Ciocanitoare

Perioada: 21 iunie-21 iulie

Actiunile sale sunt subtile de cele mai multe ori, dar sunt incununate de success. Traieste ca si cum ar avea tot timpul de partea sa si se pare ca nu greseste. Rabdarea este cea mai puternica arma sa, alaturi de credinta nestramutata ca totul se plateste in viata.

De regula, O Ciocanitoare este generoasa si adora copiii. Are un simt al frumosului foarte bine dezvoltat iar casa in care locuieste este de multe ori curata ca un pahar.

Sezon benefic: vara

Defecte: imaturitate

Nisetru

Perioada: 22 iulie-21 august

Orice este o provocare si o competitie pentru Nisetru. Inoata impotriva curentului si ii place sa faca totul pe cont propriu. Cere ajutor de foarte putine ori dar este intotdeauna gata sa intinda o mana celor aflati in nevoie.

Are incredere in sine si nu precupeteste niciun efort pentru a-si atinge scopurile. Este scrupulous si foarte generos cu cei apropiati dar va recationa imediat atunci cand cineva incearca sa profite de bunatatea sa.

Citește și:

Sezon benefic: primavara

Defecte: naivitate

Urs

Perioada: 22 august-21 septembrie

Cel guvernat de spiritul puternic al ursului nu isi va pierde niciodata capul in fata greutatilor. Are picioarele pe pamant si nu crede decat in ceea ce e palpabil, fara sa-l faca neaparat materialist.

Are totusi o inclinatie catre placerile carnii si valorile materiale. Emana o stare de calm si siguranta, oferind protectie celor mai slabi decat el. Este un excelent diplomat si aplaneaza foarte bine conflictele. Caldura sa sufleteasca atrage multi oameni in jurul sau si leaga usor prietenii. De asemenea, are un talent nativ pentru organizare.

Sezon favorabil: primavara

Defecte: concupiscenta

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc