Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Afla ce esti in Zodiacul Totemic

Afla ce animal salasuieste in universul tau interior

Corb

Perioada: 22 septembrie-22 octombrie

Cel nascut sub stapanirea Corbului este om chibzuit si intelept. Deciziile sale sunt intotdeauna corecte iar oamenii din jur se pot baza pe judecata sa dreapta.

Singurul repros care i se poate aduce este poate ritmul lent in care isi traieste viata. Va invata insa cu timpul iar un partener potrivit in dragoste ii va indrepta acest mic defect.

Stapaneste pana la perfectiune arta diplomatica si se poate dovedi a fi un mic manipulator. Cu intentii cat se poate de nobile, sau cel putin asa va sustine.

Sezon benefic: iarna

Defecte: malitiozitate

Sarpe

Perioada: 23 octombrie-22 noiembrie

Chiar si atunci cand ar fi in avantajul sau, Sarpele refuza sa minta. Este onest chiar cu riscul de a fi prea brutal in discursul sau.

Uraste lingusitorii si isi va indrepta sarcasmul catre ei de cate ori va avea ocazia. In relatia cu un Sarpe trebuie sa mizezi pe sinceritate. Intuita acestuia il duce foarte usor la aflarea adevarului si se va simti descumpanit in fata minciunii.

Citește și:

Are o logica imbatabila si este prudent in tot ce intreprinde.

Sezon benefic: vara

Defecte: franchetea

Bufnita

Perioada: 23 noiembrie-21 decembrie

Inteleapta Bufnita stie sa se multumeasca si cu putin dar este departe de a fi superficiala. Nu simte nevoia luxului sau sa fie coplesita cu cadouri costisitoare.

Prefera gesturile simbolice mai degraba. Bunastarea materiala joaca insa un rol important pentru ea dar intotdeauna vor prima valorile intelectuale.

De cele mai multe ori, traieste intr-o lume proprie, fantezista. Atunci cand vine vorba insa de spiritul dreptatii, Bufnita va lupta cu toate puterile, ca un adevarat justitiar.

Sezon benefic: iarna

Defecte: fragilitate emotionala

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc