Setari Cookie-uri

Astrologie: DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African

Care este destinul tau potrivit misticilor africani?

In zodiacul African, semnele nu sunt date de constelatii ci de elemente mult mai telurice. Acestea sunt imprumutatea din activitatile zilnice ale comunitatii, figurile de autoritate, familieu sau mediul inconjurator.

Zodiacul african iti dezvaluie nu doar laturi noi ale personalitatii ci si care sunt zilele si lunile tale benefice, simtul care te caracterizeaza si cele mai vulnerabile parti ale corpului tau.

1. Tatal

Perioada: 4 ianuarie-3 februarie


Element: aer

Simt: mirosul

Zi favorabila: Miercuri

Luni favorabile: ianuarie si mai

Organe sensibile: ficatul si vezica biliara

Acesta este cel mai autoritar semn al zodiacului african. Se poate enerva foarte usor dar stie sa isi struneasca problemele de comportament.

In genere, este un om tenace, onest si cald. Oamenii din jur depind foarte tare de el si ii cer ajutorul sau macar sfaturi cu inima deschisa. Este un judecator obiectiv si are o logica imbatabila. In dragoste, cauta stabilitatea si pune mult pret pe valorile de familie. Influenteaza usor oamenii si de cele mai multe ori, o face in scopuri nobile.

Citește și:

2. Mama

Perioada: 4 februarie-5 martie


Element: apa


Simt: vazul

Zi favorabila: Miercuri

Luni favorabile: februarie si iunie

Organe sensibile: sistemul nervos

Mama este asociata cu simbolul lunii si forta sa mistica. Cel nascut in aceasta perioada este un om extrem de intuitive si deschis.

Mintea sa poate patrunde taine ascune multora dintre noi. Asemenea mamei, simte nevoia sa ii protejeze pe cei dragi si de aceea, poate fi uneori destul de posesiv.

Se bazeaza adeseori pe intuitie in detrimentul unei judecati bazata pe argumente si nu greseste. Are un temperament puternic si ii este usor sa isi impuna vointa in fata altora.

3. Familia

Perioada: 6 martie-4 aprilie


Element: pamant


Simt: mirosul


Zi favorabila: Marti


Luni favorabile: marti si iulie


Organe sensibile: plamanii

Nativul nascut in aceasta perioada este un altruist prin definitie. In mod ciudat este insa si foarte retras si destul de putin comunicativ. Atunci cand se retrage in cochilia sa, nu il mai poti scoate oricat l-ai momi cu promisiuni si vorbe bune.

Citește și:

Se poate incapatana si tine extrem de mult la orgoliul sau. De aceea, are un simt al penibilului foarte dezvoltat. De felul sau, este un om cu mult bun simt si apreciaza persoanele care dau dovada de bune maniere.

Atunci cand sufera sau este ranit, isi traieste durerea in singuratate si rareori impartaseste ceea ce-l apasa.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc