Setari Cookie-uri

Astrologie: DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African

Care este destinul tau potrivit misticilor africani?

7. Vraciul

Perioada: 5 iulie-4 august


Element: focul


Simt: tactil


Zi favorabila: Marti


Luni favorabile: iulie si noiembrie


Organe sensibile: rinichii

Vraciul sau Vrajitoarea (uneori apare si denumirea de Judecator) reprezinta forta creatoare si influenta puterilor supranaturale. Cel nascut sub acest semn este un om perceptiv si intuitiv, invata usor si ii place sa impartaseasca si altora din tot ce a acumulat. De aceea, poate fi un profesr foarte bun. Poate avea cateva fixatii si in cele mai multe cazuri, va face orice ca sa demonstreze ca are dreptate.

Are un simt al umorului foarte acid si poate sa faca haz de necaz, lucru ce se va dovedi a-i fi foarte folositor in viata. Vraciul are tendinta sa nu invete tocmai din greseli. Le recunoaste, se indreapta pe moment apoi pica din nou in capcana lor.

8. Leul

Perioada: 5 august -3 septembrie

Citește și:


Element: pamant


Simt: gustul


Zi favorabila: Miercuri


Luni favorabile: august si decembrie


Organe sensibile: organele genitale

Omul-leu este independent, traieste liber si ii place aventura sub toate formele. Cauta mereu lucruri noi de facute si experiente inedite.

Are un sistem de autoaparare emotionala foarte bine pus la punct. De aceea, nu este ranit usor si nici nu se da batut prea repede. Daca da gres, invata din situatie si merge mai departe, considerandu-se mai bogat din punct de vedere al experientei.

Singura problema este instabilitatea. Fie ca vorbim de locuinta, oameni sau loc de munca, leul este greu de strunit si de tinut intr-un singur loc.

9. Calatorul (sau Antilopa)

Perioada: 4 septembrie-3 octombrie


Element: aer


Simt: vazul


Zi favorabila: Joi


Luni favorabile: septembrie si octombrie


Organe sensibile: picioarele si incheieturile

Citește și:

Acesta este unul dintre cele mai controversate semne din zodiacul african. Natura sa duala face din acest nativ un om al paradoxului. Nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea lui. Poate fi uneori de un altruism incredibil iar alteori sa-si manance de sub unghii!

O relatie alaturi de un Calator este o adevarata provocare. Azi e tandru si iubitor, maine poate fi distant si nepasator. Are nevoie de o ancora, un om care sa-i asigure stabilitatea emotionala. Poate fi cineva din families au poate fi un partener cu multa rabdare si intelegere.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc