Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai

Predictii astrale pentru luna lui Florar

Rac

De regula, manipularea nu este punctul tau forte insa in aceasta perioada vei reusi sa convingi foarte multi oameni sa joace dupa cum le canti tu. Trebuie doar sa ai grija sa nu faci nimic din ceea ce te-ar putea compromite in fata celor din jur.

Puterea ta proaspat castigata s-ar putea sa scoata la iveala latura ta negativa. Gandeste-te de doua ori inainte sa incerci sa obtii ceva de la o persoana pe care o respecti. In urma actiunilor tale este foarte posibil sa apara o ruptura. Cantareste-ti bine optiunile. Scopul tau este oare atat de inalt incat sa risti afectiunea cuiva drag?

Daca alegi calea corecta, adica munca si perseverenta, eforturile iti vor fi rasplatite. Mai va fi un moment prielnic pentru detasarea de trecut. La o analiza mai profunda, vei descoperi ca in viata ta exista oameni care iti ingreuneaza destinul desi tu inca te agati de ei. Debaraseaza-te de orice prezenta negativa pentru a-ti gasi fericirea.

Citește și:

Leu

S-ar putea sa descoperi in aceasta perioada ca persoana de langa tine este exact ceea ce ai cautat tot timpul doar ca pana acum, nu ti-ai dat seama de acest lucru. Daca esti singura, acest lucru nu va mai dura prea mult. Dragostea va veni de unde te astepti mai putin.

Ultimele luni au fost deosebit de incarcate pentru tine si ai muncit mai mult ca oricand insa in mai vei culege roadele muncii tale. Pe de cealalta parte, este posibil sa te simti epuizata. Cu un ultim efort insa vei reusi sa depasesti momentele grele. Rezerva-ti putin timp doar pentru tine ca sa te relaxezi si sa-ti pui gandurile in ordine.

Fecioara

Zodia ta este una foarte realista si cu picioarele pe pamant dar in mai vei avea nevoie de aceste calitati mai mult decat oricand.

Un proiect sau un eveniment la care muncesti de mult timp este pe cale sa se concretizeze iar tu te vei bucura de rezultatele obtinute.

Citește și:

Pe plan profesional, lucrurile par destul de nesigure la prima vedere insa daca vei avea rabdare sa analizezi situatia cu sange rece, vei descoperi foarte repede care este solutia si ce ai tu de facut, astfel incat lucrurile sa ia o turnura favorabila pentru tine.

Un membru apropiat al familiei tale va avea nevoie de toata sustinerea ta. Cu tot programul tau incarcat, iti va fi greu sa gasesti timp pentru asta dar trebuie sa o faci. Isi va pune toate sperantele in tine.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc