Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai

Predictii astrale pentru luna lui Florar

Capricorn

Daca nu esti inca indragostita, pregateste-te sufleteste. In viata ta isi va face loc o persoana noua, complet diferita de tot ce ai cunoscut pana acum. Iti poti pierde capul cu usurinta iar fluturasii din stomac te vor lua prin surprindere chiar si pe tine.

Exista insa o pasiune mai veche in viata ta de care iti e foarte greu sa te detasezi, chiar daca relatia cu persoana respectiva s-a consumat de ceva timp. Singura modalitate de a te bucura de o noua poveste de dragoste este sa o dai uitarii pe cea din trecut.

Vei lua o decizie radicala in mai care iti va influenta tot restul vietii. Cel mai probabil, aceasta vine din planul profesional. Daca te-ai decis deja asupra carierei tale, vei face tot ce iti sta in putere pentru a o consolida.

Varsator

La inceputul lunii te vei gasi prinsa intr-o situatie dificila. Vrei sa iti exprimi sentimentele insa ti-e teama ca sinceritatea ta va rani pe cineva la care tii foarte mult. Din fericire, partenerul tau va fi langa tine si te va ajuta sa treci peste aceasta perioada grea. Tot ce ai nevoie pentru a depasi cu success momentul este putina diplomatie.

Citește și:

Nu abuza insa de rabdarea persoanei iubite. Arata-i ca apreciezi eforturile pe care le face si acorda-i mai multa atentie.

Trebuie sa faci niste evaluari si pe plan profesional. Cariera ta iti reflecta convingerile sau crezi ca este momentul pentru o schimbare? Daca simti ca ai facut alegrea buna, astrele vor fi generoase cu tine inclusiv financiar. Altfel, iti vor fi favorabile pentru o decizie radicala.

Pesti

Te vei bucura din plin de fiorii dragostei de toate felurile. Cu partenerul tau de viata te vei intelege mai bine ca oricand si toti oamenii dragi tie vor fi aproape de tine. Daca esti inca singura, vei flirta si te vei distra fara sa iei pe nimeni in serios.

Stii foarte bine sa faci diferenta intre sentimente puternice si atractie de moment, ceea ce se va dovedi a fi in avantajul tau. O persoana noua din viata ta va incerca sa-ti suceasca mintile doar pentru amuzament insa tu ii vei dejuca planurile.

Citește și:

Este momentul sa-ti stabilesti niste teluri mai inalte si sa te concentrezi asupra lor. Pentru asta insa trebuie sa iesi din cochilia de timiditate caracteristica zodiei tale si sa dai dovada de mai mult curaj.

Pe plan profesional vei intampina cateva greutati din partea unor colegi care s-au lasat pe tanjala. Daca vrei sa nu ti se sparga tie oalele in cap, trebuie sa gasesti o modalitate de a-i motiva. Incearca sa organizezi o iesire informala cu ei ca sa va cunoasteti mai bine.

sursa foto prima pagina: shuttersock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc