Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai

Predictii astrale pentru luna lui Florar

Balanta

Tine-te bine, mai vine cu schimbari incredibile pentru tine! In primul rand te vei indragosti cand te astepti mai putin si de cine te astepti mai putin.

Cel mai probabil nu va fi o legatura care sa dureze prea mult dar in urma ei te vei simti mai bogata din punct de vedere emotional. Va fi una dintre acele experiente zdruncinatoare care te va maturiza. Pe parcursul ei vei invata numeroase lucruri noi si te vei bucura din plin de emotiile puternice.

Pe plan profesional, vei fi prinsa pana peste cap in munca. Vei fi pusa intr-o situatie dificila si te vei vedea nevoita ca din doua rele, s-o alegi pe cea mai mica. Toate acestea insa se pot indrepta daca vei gasi tu o solutie noua si nu vei accepta sa faci tot ce ti se cere.


Scorpion

In aceasta perioada, simti ca pierzi usor controlul asupra vietii tale si mergi oriunde te poarta valurile. Daca stii sa fructifici situatia, nu este neaparat un lucru rau.

Citește și:

Invata sa spui DA mai des oportunitatilor pe care alta data nu le-ai fi luat in calcul. Acest lucru este valabil si pe plan profesional pentru ca poti lua in calcul o schimbare de cariera. S-ar putea sa simti ca te arunci cu capul inainte dar trebuie sa ai incredere in intuitia si fortele tale pana la capat.

Efectele benefice nu se vor lasa indelung astepate. Cea mai mare problema se va dovedi a fi adaptarea la o noua rutina zilnica. Urmatoarele 6 saptamani vor fi destul de dificile pentru tine si vei simti ca sunt momente in care vei vrea sa renunti dar nu te pripi. Cu rabdarea, treci si marea!

Sagetator

La inceputul acestui an viata ti-a dat o lectie destul de dureroasa: nu te mai increde atat de mult in oameni sau cel putin, alege-i cu mai multa atentie pe cei in care ai incredere.

In aceasta perioada, vei primi o lectie multa mai valoaroasa si anume, sa inveti sa ai incredere in primul rand in tine. Asculta-ti intuitia mai des chiar daca in ultimele zile nu ai excelat la acest capitol.

Citește și:

Mai este cea mai buna perioada pentru a te analiza. Vei descoperi la tine calitati pe care nu stiai ca le ai sau nu ai avut suficient curaj sa crezi pana acum in ele.

Partea pozitiva este ca te vei simti plina de energie. Probabil ca acum este cel mai potrivit moment sa faci o schimbare majora in stilul tau de viata. Stai mai mult la aer, fa mai multa miscare si incearca sa mananci mai sanatos.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc