Setari Cookie-uri

Horoscop: Culorile benefice zodiei tale

Influenta culorilor asupra zodiei tale

Rac

Culori: alb, argintiu, verde deschis

Astrul care domina aceasta zodie este luna, prin urmare si culorile benefice ale Racului sunt apropiate de nuantele pe care le imbraca aceasta.

Albul si argintiul sunt elementele care denota receptivitatea Racilor si puterea lor imensa de empatie. In acelasi timp, arata sensibilitatea cu care sunt ei inzestrati in mod natural dar si puritatea lor sufleteasca. Verdele pal arata nevoia lor de echilibru emotional si poate atrage bunastarea materiala.

Leu

Culori: galben aprins, auriu

Nuantele corespondente acestei zodii sunt cele ale Soarelui, astrul care guverneaza Leul. Galbenul arata aspiratiile inalte ale acestui nativ dar si optimismul care il paraseste de foarte putine ori.

Daca se inconjoara de aceasta nuanta, Leul isi va spori puterea de concentrare si prin urmare, modalitatile prin care poate atinge tot ce si-a propus. Auriul este culoarea care oglindeste dragostea acestei zodii pentru lux dar si eforturile pe care le va face pentru a-si atinge obiectivele.

Citește și:

Fecioara

Culoare: albastru inchis

Ca si Taurul, Fecioara este o zodia statornica. Atunci cand a luat o hotarare sau a facut o alegere, isi va asuma responsabilitatea pentru urmarile acesteia.

Albastrul inchis indica puterea mare de concentrare a Fecioarei dar si capacitatea sa de a analiza cu claritate toate cele care se petrec in jurul sau. De asemenea, culoarea simbolizeaza modestia, fidelitatea si loialitatea de care da dovada aceasta zodie.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc