Setari Cookie-uri

Horoscop: Culorile benefice zodiei tale

Influenta culorilor asupra zodiei tale

Balanta

Culori: albastru deschis, roz

Nativul in aceasta zodie are o aparitie eleganta intotdeauna si tine foarte mult la eticheta si la toate lucrurile formale. In fiecare Balanta exista un pic de sange albastru.

Cumpana este sociabila din fire, comunicativa si plina de optimism. De aceea, rozul este atat de benefic pentru aceasta zodie. Mai mult de atat, atrage bunastarea materiala dar si norocul in dragoste. Albastrul deschis este simbolul spiritului nobil dar si al deschiderii mentale catre tot ce e nou.

Scorpion

Culori: Visiniu, negru

Scorpionul este semnul zodiacal cu cea mai mare inclinatie catre ocult si misticism dar este si zodia cu cea mai mare forta sexuala.

Rosul inchis si negrul arata erotismul Scorpionului, patima si misterul. Cel nascut sub acest semn este un cuceritor prin definitie si si-a perfectionat seductia pana la rang de arta. Nu ii plac lucrurile evidente sau persoanele care incearca sa ii suceasca mintile. De regula, el este cel care conduce in jocul dragostei. Are nevoie de libertate si nu ii place ca partenerul sa puna prea multe intrebari.

Citește și:

Sagetator

Culori: purpuriu, portocaliu, turcoaz

Sagetatorul este o fire filosofica, inclinata spre visare. Aceasta este trasatura subliniata si potentata de turcoaz. Purpuriul este o nuanta tare care aduce echilibru in viata Sagetatorului, il ajuta sa iasa din cochilia sa de timiditate si sa socializeze mai mult cu oamenii.

Portocaliul este marca a creativitatii acestei zodii insa arata si bucuria, exuberanta sau speranta pe care Sagetatorul le imparte oamenilor pe care ii iubeste.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc