Setari Cookie-uri

Horoscop: Culorile benefice zodiei tale

Influenta culorilor asupra zodiei tale

Capricorn

Culori: verde inchis, negru, maro

Toate acestea sunt culori de pamant si arata seriozitatea Capricornului dar si tenacitatea cu care acesta se catara pe stanci, indiferent de cat de anevoios este durmul. De asemenea, aceste trei culori simbolizeaza natura materiala a zodiei, inclinatia catre cele practice dar si laturile ascunse, mai putin evidente.

In ciuda naturii lor foarte pamantene, Capricornii au o inclinatie naturala catre ocult si simt uneori anumite lucruri pe care altii nu le percep. Se spune despre aceasta zodie ca pastreaza in suflet cate o parte din vietile anterioare si are numeroase sentimente de deja-vu.

Varsator

Culoare: indigo

Cel nascut in sub zodia Varsatorului este progresist din fire, inclinat catre tot ce e nou. Farmecul sau personal este atat de puternic incat poate ajunge aproape imediat conducatorul oricarui grup.

Citește și:

Varsatorul nu poate trai in banalitate si are o fire extrem de creativa si inovatoare, calitati subliniate si de culoarea sa caracterisitica. Se revolta impotriva autoritatii si nu se poate dezvolta armonios intr-un mediu in care sunt prea multe restrictii. Are o inteligenta practica, aparte si nu poate trai in banalitate.

Pesti

Culoare: violet

Aceasta este culoarea intuitiei, a creativitatii si a imaginatiei. Violetul pune in valorea latura sensibila si artistica a Pestilor, dar si delicatea sufleteasca.

Cel nascut sub zodia Pestilor are mult bun simt si de regula, asteapta foarte multe de la oamenii pe care ii iubeste. Daca acestia nu se ridica la inaltimea asteptarilor, nativul in Pesti se va simti ranit profund si va trece cu greu peste acest lucru. Omul patronat de Pesti are un spirit inocent si nobil, alegand sa vada doar ce e mai bun in oameni. Are incredere in semenii lui si de multe ori, este inselat cu usurinta.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc