Setari Cookie-uri

Horoscop fashionist: Ce haine poarta zodia ta in aceasta vara?

Ghid astral pentru fashioniste

Leu

Leul este un iubitor de lux si investeste mult in imaginea sa. Imbracamintea sa este scumpa dar de bun gust si nu ii place sa-si etaleze etichetele. Este un cunoscator al modei si un impatimit al trendurilor pe care stie sa le adapteze personalitatii sale.

Uneori se poate imbraca excentric si iese din tipare insa totul intr-un mod placut si bine gandit. Nu iese niciodata din casa fara sa se aranjeze si arata de cele mai multe ori ca decupat din revistele de moda.

Ce poarta: tinute office, piese unicat, accesorii bine alese

Fecioara

Nativul in aceasta zodie nu pune mare pret pe haine insa, in mod paradoxal, stie cat este de importanta prima impresie. Hainele sale nu ies cu nimic in evidenta insa au o nota subtila de eleganta. Nu arunca bani in stanga si in dreapta pentru ultimul trend dar tine foarte mult ca aparitia sa sa fie una ingrijita.

Citește și:

De cele mai multe ori, tinuta Fecioarei este sobra, matura si foarte serioasa. Gulerul si mansetele vor fi intotdeauna albe, unghiile foarte curate iar dantura lor arata impecabil!

Ce poarta: tinute office, camasi, rochii si fuste midi

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc