Setari Cookie-uri

Horoscop fashionist: Ce haine poarta zodia ta in aceasta vara?

Ghid astral pentru fashioniste

Varsator

Nativul in Varsator are o fire avangardista si este un mic revolutionar in sinea sa. Mereu in pas cu moda, imbracat potrivit celor mai noi trenduri, Varsatorul da tonul in moda. Adeseori poarta haine croite special pentru el.

Uneori face combinatii vestimentare absolut bizare, cu fuste purtate peste pantaloni sau haine office cu pantofi sport insa ii ies intotdeauna si “simte” cum sa le poarte pentru ca are atitudinea potrivita. El stie foarte bine ca hainele trebuie sa se potriveasca, nu sa se asorteze. Prin urmare nu va apela niciodata la solutia habarnista de geanta-pantofi-curea intr-o singura culoare.

Ce poarta: bluze in culori tari, pantofi cu toc foarte inalt, rochii inspirate din culturile orientale

Pesti

Vestimentatia nativului in Pesti este discreta si delicata. Mizeaza pe combinatiile clasice de haine, cu cate un mic accent deosebit de feminin. Se imbraca in culori calde, pastelate cu o nota romantica.

Citește și:

Atunci cand se simte deprimat, poarta haine largi, lalai, care atarna. Se intampla insa foarte rar acest lucru. Tine foarte tare la imaginea sa si nu il prinzi foarte des pe picior gresit. Hainele sale sunt croite in linii simple, fara artificii inutile.

Ce poarta: tinute business, fuste lungi, bluze de in, ii.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc