Setari Cookie-uri

Horoscop fashionist: Ce haine poarta zodia ta in aceasta vara?

Ghid astral pentru fashioniste

Sagetator

Visatorul si filosoful zodiacului prefera hainele care ii lasa multa libertate de miscare. Ceea ce nu inseamna ca va ajunge la petreceri imbracat in triou si pantaloni de sport. Isi alege hainele cu multa grija si este foarte atent la materialele din care sunt confectionate.

Prefera tesaturile naturale din in, matase si bumbac. Desi sunt un pic mai scumpe, Sagetatorul pune pret pe calitatea hainelor . Nu este o aparitie clasica si are in el un strop de excentricitate care se reflecta in stilul sau vestimentar.

Ce poarta: rochii fluide, fuste lungi, pantaloni de in

Capricorn

Capricornul este un om foarte serios si orientat spre ascensiunea profesionala. Din garderoba sa nu vor lipsi niciodata tinutele office sau hainele sobre. In acelasi timp, va purta un accesoriu cheie care va atrage privirile si va inveseli aspectul hainelor.

Citește și:

Adora hainele de calitate, cu o anumita eleganta, pe care le va purta in timpul liber. Ai mari sanse sa gasesti un Capricorn aranjat si dichisit la orice ora din zi si din noapte. Nu este complexat de fizicul sau si pune mult pret pe prima impresie. Iti poate spune care sunt cele mai bune buticuri de haine din oras si ce la ce croitor sa apelezi.

Ce poarta: rochii elegant, pantaloni office, camasi, bluze vaporoase in culori sobre.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc