Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august: Provocarile zodiei tale

Se anunta o luna cu multe provocari pentru fiecare dintre voi. Vezi si tu ce ti-au pregatit astrele!

Luna august se anunta incendiara pe toate planurile. Cariera infloreste, dragostea parca pluteste in aer si ne cuprinde pe toti, iar banii cum vin asa se duc pentru ca suntem in vacanta si nu ne putem abtine de la micile placeri. Vezi mai jos ce ti-au pregatit astrele pentru luna august.

foto femeie fantastica sursa shutterstock


Berbec

Luna asta esti predispusa la romantism si la visare, probabil ca vacanta bate la usa cu forta, iar tu abia astepti sa ii deschizi. Romantismul provine de la Marte care se afla in semul Racului in aceasta perioada, ceea ce te face sa revii la sentimentalism.Daca esti singura, este foarte posibil ca in aceasta luna sa iti intalnesti sufletul pereche, iar daca ai deja o relatie, vei avea parte de o activitate sexuala intensa.

Viata ta sentimentala se imbunatateste semnificativ si apar sansele unei cereri in casatorie, sau daca esti deja casatorita vei avea parte de activitati placute alaturi de sotul tau.

Citește și:

Din punct de vedere al carierei si al banilor esti predispusa la schimbari majore cum ar fi schimbarea locuintei sau o redecorare majora. Este o luna favorabila din punct de vedere al afacerilor, iar cariera ta pare sa aiba succesul de mult asteptat.

Chiar daca este o luna foarte agitata, ai o forma fizica de invidiat, iar sanatatea este la cote inalte.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc