Setari Cookie-uri

12 vorbe intelepte: Proverbul zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte.

Gemeni – "Cand de multe te apuci, mai pe toate le incurci"

Gemenii sunt persoane energice, curioase si mereu puse pe treaba. Se implica in cat mai multe proiecte si de cele mai multe ori tind sa incurce itele dar reusesc cumva sa ajunga la rezultatul dorit. Sociabili si comunicativi, gemenii sunt adeptii schimbarilor si se adapteaza foarte usor la lucrurile si situatiile noi.

Rac – "Fiecare pasare isi iubeste cuibul"

Racii sunt cunoscuti ca fiind cei mai familisti nativi ai zodiacului. Pentru ei familia este mai presus de orice si sunt foarte atasati de camin. Au nevoie de siguranta, de iubire si de ordine in viata lor pentru a reusi sa se exteriorizeze si sa iasa din carapacea lor. Creativi si sentimentali, racii sunt firi foarte sensibile.

Leu – "Omul de onoare, doar o vorba are"

Citește și:

Leii sunt firi mandre si increzatoare intotdeauna in fortele proprii asa ca nu stau foarte mult la discutii. Cand ei spun ceva asa ramane si nu mai e loc de comentarii, de aici si acest proverb atat de raspicat. Intotdeauna in centrul atentiei, creativi si ambitiosi, vor reusisa ajunga mereu acolo unde si-au propus.

Fecioara – "Omul harnic, muncitor, de paine nu duce dor"

Fecioara este recunoacsuta pentru abilitatile gospodaresti minunate pe care si le arata ori de cate ori are ocazia. Atenta la detalii si obiectiva, fecioara este o fire studioasa si foarte rabdatoare. Pune pret pe sinceritate si apreciaza persoanele care au initiativa si nu se sustrag de la proiecte complicate.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc