Setari Cookie-uri

12 vorbe intelepte: Proverbul zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte.

Balanta – "Haina face pe om"

Balantele sunt sarmante, sociabile si artiste inca din nastere. Apreciaza frumosul asa cum nimeni altcineva nu poate sa o faca si sunt intotdeauna o aparitie spectaculoasa asa cum ne transmite si proverbul care le guverneaza. Balantele iubesc luxul si hainele scumpe, sunt atente la detalii si reusesc sa mentina un echilibru in vestimentatia lor.

Scorpion – "Cine iubeste mult, pedepseste rau"

Iubareti din fire, scorpionii se razbuna aspru atunci cand sunt tradati sau cand sunt dezamagiti de catre persoane dragi. Cu un caracter puternic si hotarat, scorpionii iarta usor, dar nu uita niciodata si isi iau revansa atunci cand te astepti mai putin. Firi misterioase reusesc intotdeauna sa atraga atentia celor din jur.

Sagetator – "Cugetul bun e cea mai moale perna"

Citește și:

Sagetatorii sun personalitati cumpatate care analizeaza foarte bine lucrurile pana sa ajunga sa ia o decizie finala. Firi sociabile, sunt intotdeauna inconjurati de prieteni care le impartasesc pasiunea pentru aventura. Sagetatorii pot fi si extrem de aroganti daca sunt pusi in situatii neplacute din punctul lor de vedere.

Capricorn – "Prudenta este mama intelepciunii"

Cei din zodia capricornului sunt in cele mai multe dintre cazuri personalitati loiale, sincere si orientati catre lucruri marete. Intotdeauna au idealuri mari si reusesc sa si le atinga mai devreme sau mai tarziu. De asemenea sunt si foarte atenti la detalii si niciodata nu se arunca cu capul inainte atunci cand au de luat decizii importante.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc