Setari Cookie-uri

Horoscop mitologic: Zeul grec al zodiei tale

Divinitatea elena care iti guverneaza zodia

Balanta

Planeta: Venus


Zeitate: Afrodita

Cei care s-au nascut in zodia Cumpenei au un simt estetic foarte bine dezvoltat, asemenea Taurilor. Cand vine vorba de dragoste, ei sunt adeptii gesturilor simple, dar romantice. Uneori pot fi foarte nestatornici in relatii si au obiceiul sa isi schimbe des partenerii.

Cu toate acestea, atunci cand aleg sa se desparta de cineva, o fac cu foarte multa eleganta si au grija sa nu raneasca sentimentele nimanui.

Scorpion

Planeta: Marte

Zeitate: Ares

Scorpionii si Berbecii au foarte multe lucruri in comun. In mod paradoxal, acest lucru face foarte dificila relationarea dintre cele doua zodii. De la patronul lor, Scorpionii au imprumutat virilitatea si forta sexuala.

Nimic nu le sta in cale atunci cand vor sa obtina ceva si nu le este teama sa se foloseasca de atuurile lor, inclusiv de sexualitate, pe care o manevreaza uneori ca pe o arma. Sunt oameni foarte atragatori si sunt mereu inconjurati de admiratori. Au o latura intunecata, foarte periculoasa, de care este bine sa te feresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc