Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru prima luna din 2014

Berbec

Pentru nativii in Berbec, ianuarie 2014 este o luna foarte alera si plina de evenimente. Planetele se vor strange in Casa Carierei si vor aduce numeroase noutati pozitive in viata profesionala. Este foarte posibil sa primeasca mariri de salariu sau sa apara oportunitati de colaborare.

Pana in aceasta perioada, Saturn a ridicat mari probleme in calea evolutiei profesionale insa acest lucru se va schimba de pe 5 ianuarie, datorita influentei benefice de la Luna noua.

Si pe plan amoros se anunta schimbari benefice. Cei care au deja o relatie stabila vor avea ocazia sa o consolideze. Nativii singuri vor avea numeroase flirturi si poate aparea chiar si o poveste de dragoste insa cel mai probabil e pasagera.

foto shutterstock femeie cu machiaj de iarna

Taur

In aceasta luna, nativii in Taur se vor concentra foarte mult asupra familiei. Este foarte posibil sa apara mici conflicte, in special in a doua jumatate a lui ianuarie. Din aceasta cauza, trebuie sa fie foarte diplomati si sa nu isi iasa din fire.

Citește și:

Totodata, o ruda foarte apropiata poate decide sa se mute din localitate si va conta pe ajutorul Taurilor pentru toate procedurile conexe acestui lucru.

In ceea ce priveste viata sentimentala, urmeaza o perioada de liniste si armonie. Cei care au deja relatii stabile vor petrece aproape tot timpul liber in compania persoanei iubite. Nici pentru Taurii singuri nu urmeaza o perioada foarte proasta si vor fi ocupati cu noile cuceriri.

Citeste previziunile astrala zilnice pe horoscop.kudika.ro

Gemeni

Viata personala a celor nascuti sub semnul Gemenilor va fi foarte plina si dragostea va fi telul lor principal. Vor fi foarte pasionali si nu vor avea probleme in a-si exprima sentimentele.

Nativi acestei zodii care nu ai inca un partener stabil isi pot gasi jumatatea in aceasta luna. Cel mai probabil se vor indragosti pe neasteptate de o persoana pe care o cunosc foarte bine, eventual de la locul de munca sau chiar din cercul de prieteni apropiati.

Citește și:

Din punct de vedere financiar, bugetul Gemenilor a avut si zile mai bune. Daca sunt cumpatati si nu fac cheltuieli excesive sau inutile, nu au motive sa isi faca griji.

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc