Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru prima luna din 2014

Balanta

Venus are o influenta pozitiva in aceasta luna asupra celor nascuti in Balanta. Au mai mult farmec personal si daca nu au inca o relatie, pot cuceri o persoana interesanta. Daca au deja un oameni speciali in vietile lor, nativii acestei zodii vor fi mai romantici ca de obicei si isi pot surprinde partenerii cu tot felul de gesturi tandre.

Pe plan profesional, lucuruile sunt destul de haotice si se anunta schimbari semnificative. Cei mai multi dintre ei pot accepta colaborari part-time in afara orelor obisnuite de program.

Balantele mai indraznete pot incepe afaceri pe cont propriu. Trebuie sa fie totusi foarte prudenti atunci cand isi asuma riscuri si este important sa se asigure inainite de decizia finala ca nu dau vrabia din mana pe cea de pe gard.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ianuarie 2014 va fi momentul unui nou inceput pe toate planurile. In ceea ce priveste viata profesionala, pot decide sa isi schimbe locul de munca sau sa accepte oferte de colaborare in afara jobului de zi cu zi.

Citește și:

Conflictele pot aparea totusi in sanul familiei din cauza programului foarte incarcat al acestor nativi. Vor sta foarte mult timp departe de casa si vor face cateva calatorii de afaceri.

Relatia de cuplu totusi va fi de neclintit in ciuda tuturor piedicilor aparute. Scorpionii singuri vor avea ocazia sa faca numeroase cuceriri importante pentru ca le place sa se joace si sa flirteze. Astrele le rezerva o surpriza interesanta pentru ca dragostea vine de unde se asteapta mai putin.

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte motivati in aceasta luna si muncesc foarte mult. Rezultatele nu se vor lasa asteptate prea mult si este foarte posibil sa primeasca o marire de salariu in a doua jumatate a lunii.
Insa trebuie sa isi pastreze energia si sa fie foarte concentrati pentru ca le vor creste si responsabilitatile.

Pe plan sentimental, se intampla multe lucruri interesante in mod special pentru nativii singuri. Cel mai probabil, vor reinnoda legatura emotionala cu persoana foarte importanta din trecut si se poate reaprinde flacara pasiunii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc