Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru prima luna din 2014

Rac

Pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, va fi foarte important ca in ianuarie sa gaseasca echilibrul intre cariera si viata personala. Atat timp cat vor fi multumiti de mediul in care lucreaza, vor fi incarcati de energie pozitiva iar acest lucru se va reflecta si in spatiul de acasa. De asemenea, este valabila si reciproca. Prin urmare, armonia intre aceste doua aspecte este foarte importanta.

Patronul lor astral, Luna, se afla in faza de crestere incepand cu 5 ianuarie iar acest lucru ii va influenta in mod pozitiv.

De regula, ei sunt predispusi la insomnia si accese de nervozitate insa datorita traseului selenar ascendent, nu vor avea astfel de probleme. Din contra, vor avea foarte multa energie si au numeroase idei creative pe care le vor putea pune in practica, in special la locul de munca.

Leu

Ianuarie este o luna aglomerata pentru Lei, pe toate planurile. In prima jumatate a lui ianuarie, cei care se afla intr-o relatie stabila pot avea probleme in cuplu declansate de catre rudele partenerului. Un membru apropiat al familiei reuseste sa-l influenteze iar acest lucru va duce aproape sigur la conflicte. Pentru a depasi aceasta situatie, este nevoie de foarte multa diplomatie si trebuie sa isi pastreze calmul.

Citește și:

Reprosurile si certurile aprinse nu vor duce la nimic productiv. Este foarte important sa isi tina temperamentul in frau si sa isi foloseasca abilitatile native de negociere si puterea de convingere.

Dupa 20 ianuarie, lucrurile se linistesc si vor putea sa se concentreze asupra vietii profesionale. Poate aparea o propunere pentru schimbarea locului de munca insa ar fi bine sa amane o astfel de hotarare importanta pentru inceputul lui februarie.

Fecioara

Pe nativii in Fecioara ii asteapta o luna foarte incarcata. Vor fi tentati sa se ocupe foarte mult de afaceri si de starea lor financiara. Cu toate acestea, ar fi bine sa evite negocierea si semnarea unor contracte importante, cel putin in prima jumatate a lui ianuarie.

O atentie sporita trebuie sa acorde zilei de 12 din aceasta luna. Este foarte posibil sa apara un conflict aprins la locul de munca, cel mai probabil din cauza unor colegi care incetinesc desfasurarea unui proiect.

Citește și:

Altfel, nu au motive sa se ingrijoreze. Pe plan sentimental, vor avea o perioada foarte buna, in special nativii care au deja o relatie bine consolidata. Pentru celelalte Fecioare, nu este un moment potrivit pentru a incepe o relatie noua pentru ca sunt foare emotive in aceasta perioada si isi pierd din prudenta.

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc