Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru prima luna din 2014

Capricorn

Nativii in Capricorn vor avea parte de o perioada foarte buna pe plan financiar. Ofertele de colaborare vor curge din plin si trebuie sa profite sansele lor. Este momentul sa isi puna in valoare talentele organizatorice si puterea impresionanta de munca.

In ceea ce priveste familia, se vor simti foarte apropiati de cei dragi si vor face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp in compania acestora. Starea lor de sanatate va fi buna in general, dar trebuie sa fie mai atenti la alimentatie in a doua jumatate a lunii pentru ca se pot lovi de probleme digestive.

Relatiile amoroase vor stagna si nu se anunta schimbari deosebite in acest sens. Nativii singuri nu trebuie sa isi faca griji pentru ca nu vor duce lipsa de flirturi si aventuri.

Varsator

Cei nascuti sub semnul Varsatorului vor fi foarte activi in aceasta luna, in mod special in ceea ce priveste planurile legate de locuinta. Se vor bucura de ceva timp liber in aceasta luna pe care il vor valorifica din plin alaturi de cei dragi. Vor fi totusi foarte emotivi in aceasta perioada si isi vor manifesta sentimentele fara retineri.

Citește și:

Pe plan profesional, vor avea foarte mult de munca pentru ca este un moment potrivit pentru planurile noi. Au foarte multe idei bune insa vor avea nevoie de sprijinul colegilor pentru a le pune in practica. Trebuie sa ii mobilizeze pe ceilalti si sa gaseasca modalitati prin care sa ii motiveze.

Pesti

Luna ianuarie se anunta plina de iubire pentru Pesti. Vor petrece foarte mult timp in compania persoanelor dragi si vor fi foarte romantici. Acest lucru va lucra in avantajul nativilor singuri pentru ca vor avea sansa sa isi gaseasca un partener.

Exista posibilitatea ca aceasta legatura sa fie doar pasagera insa vor avea foarte multe lucruri de invatat din aceasta relatie.

In ceea ce priveste cariera profesionala, ii asteapta o luna foarte lejera. Cel mai probabil vor fi ocupati doar cu activitatile marunte, de rutina, care nu ii vor solicita foarte tare. Datorita acestui motiv, vor avea mai multa energie pentru a se concentra asupra lucrurilor care le fac placere.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu blana

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc