Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

Horoscop special - aforisme si citate despre viata si iubire pentru fiecare zodie

Balanta

Oameni pacifisti si echilibrati, Balantele cuceresc foarte usor. Daca reusesc sa pastreze aceste cuceriri, asta este o alta poveste. Dar sunt calzi, foarte optimisti si nu duc niciodata lipsa de prieteni sau de afectiune.

Au un simt estetic foarte dezvoltat si tin foarte mult la aparente. Pun pret pe prima impresie si de aceea, de regula, nu trec neobservati. De asemenea, tin mult la bunele maniere si cauta sa isi infrumuseteze viata. De aceea, sunt mari iubitori de muzica, pictura sau sculptura.

Frumusetea nu se masoara prin volum. O singura floare pune in evidenta un copac mare. O singura stea confera armonie imensitatii cerului intunecat. - Rabindranath Tagore

Scorpion

Nativii acestei zodii sunt oameni foarte pasionali care pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac. Uneori, patima lor poate fi atat de puternica incat ii macina pe interior. In astfel de cumpene ale vietii, atinse de regula de Scorpioni in anii de maturitate, sunt tentati sa stinga aceasta flacara a spiritului pentru ca lupta pentru a o tine aprinsa ii poate secatui de energie. Fara pasiune, insa, Scorpionii nu ar putea exista.

Citește și:

Pasiunile sunt vanturile care umfla panzele corabiei; uneori o scufunda, dar fara ele corabia n-ar putea merge. - Voltaire

Sagetator

Cei mai multi oameni nascuti sub semnul Arcasului au firi contemplative. Sunt foarte inclinati catre valorile spirituale si uneori, au o alura visatoare. Nu sunt la fel de emotivi ca Pestii, de exemplu insa si ei se lasa purtati de sentimente.

Atunci cand gresesc, ei nu isi pierd optimismul si nu iau esecurile ca pe slabiciuni. Invata mereu din greseli si evolueaza datorita acestui lucru. Isi aduc aminte deseori dar trecut insa erorile comise atunci sunt privite in prezent ca lectii de viata.

Cel ce intemniteaza si executa arunca greselile asupra altuia. Este, deci, slab. Caci cu cat esti mai puternic, cu atat mai mult pui pe seama ta greselile. Ele iti slujesc drept invataminte pentru biruinta.
Antoine de Saint-Exupery

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc