Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

Horoscop special - aforisme si citate despre viata si iubire pentru fiecare zodie

Capricorn

Trasatura definitorie a Capricornilor este ambitia care ii impinge necontenit. Simt nevoia sa fie cei mai buni in toate aspectele vietii si au firi foarte competitive. Iau personal orice esec insa invata din greseli si se catara pe culmile succesului, in ciuda tuturor piedicilor.

Ambitia acestor nativi poate fi comparata cu tenacitatea caprei de munte care ajunge pe culmi inalte din pozitii aproape imposibile si care sfideaza orice logica. Nu se vor simti niciodata impliniti iar acest lucru le prieste pentru ca invata in permanenta si se dezvolta din ce in ce mai frumos cu fiecare etapa a vietii.

Visurile implinite ne imbatranesc. – Lucian Blaga

Varsator

De regula, Varsatorii sunt oameni cu viziuni ample si traiesc pentru viitor si cu un picior in acesta. Nu sunt neaparat foarte sociabili dar au charisma iar acest lucru ii face conducatori foarte buni. Stiu cum sa se motiveze atat pe ei, cat si pe cei din jur. Au intr-adevar calitati de lideri si de cele mai multe ori, Varsatorii sunt stalpii casei sau ai comunitatii.

Citește și:

Oamenii de geniu sunt meteori destinati sa arda pentru a-si lumina secolul. – Napoleon Bonaparte

Pesti

Cei nascuti sub semnul Pestilor sunt oameni foarte sensibili si in general se lasa condusi de emotii. Chiar daca nu sunt cei mai optimisti oameni, ei nu inceteaza niciodata sa creada in bunatate si viseaza la un viitor mai bun.

Sunt prezente foarte placute si parteneri de cuplu foarte romantici. Sunt fideli si foarte stabili. Nu schimba oamenii ca pe soseste si nu au foarte multe legaturi amoroase de-a lungul vietii.

Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor. - Eleanor Roosevelt

foto prima pagina shutterstock femeie cu rochie roz

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc