Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se imbogatesc in 2014

Vezi daca si tu esti printre norocosii zodiacului.

Fecioara

Pentru ca fecioarele sunt rabdatoare, ambitioase si perseverente acesta este anul in care alegerile lor se dovedesc a fi profitabile si se vor incheia cu un succes garantat. Acest lucru insa nu este atat de usor si nu se realizeaza asa cu una cu doua. Ai nevoie de un plan bine stabilit pentru ca ai nevoie de ordine si disciplina ca sa poti lucra in liniste si sa duci lucrurile la bun sfarsit.

Pentru ca vei lucra pe cont propriu si te vei descurca de minune, acest lucru nu trebuie sa fie o problema pentru tine, iar fiecare provocare este infruntata cu succes.

Citeste si Cum sa recunosti pe cineva dintr-o anumita zodie

Scorpion

Increzuti din fire, scorpionii nu dau curs miracolelor si nici nu se incred in ele. Ei muncesc din greu pentru tot ceea ce au si nici nu cred ca cineva se poate imbogati altfel decat prin munca asidua si forte proprii. De aceea anul acesta este anul in care se vor preocupa cel mai mult de cariera si vor culege roadele intr-un timp record.

Citește și:

Asadar in acest an se pun pe treaba si lasa lenea incuiata intr-un sertar. Fac lor proiectelor si succesului ce nu intarzie sa apara.

Citeste si Top 5 cele mai orgolioase zodii in pat

Capricorn

Capricornii se avanta cu sange rece in tot ceea ce inseamna provocari pe plan profesional. Treptele carierei le vei urca cu succes si nu te vei impiedica de niciun obstacol care iti va sta in cale chiar daca vor fi din plin. Muncesti intens anul acesta pentru ca vrei sa atingi succesul la care visezi de atata timp.

Incearca sa accepti ajutorul celor din jur si nu te mai incapatana sa faci totul singur.

Foto prima pagina: pom cu bani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc