Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se imbogatesc in 2014

Vezi daca si tu esti printre norocosii zodiacului.

Sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa recunoastem ca banii sunt foarte importanti in viata fiecaruia dintre noi. Cu siguranta atunci cand citim previziunile unui nou an nu sarim peste sectorul banilor si peste previzunile in acest sens.

Anul acesta avem numai cinci zodii etrem de norocoase in ceea ce priveste castigul financiar si cariera profesionala.

foto: femeie cu bani, Shutterstock

Berbec

Berbecii nu se imbogatesc pentru ca vor primi o mostenire sau pentru ca vor descoperi o comoara ci pentru ca vor munci din greu anul acesta iar rezultatele vor fi pe masura. Berbecii parca se activeaza in acest an si dezvolta o sete de bani incredibila. In cazul in care nu sunt multumiti de venitul actual vor face tot posibilul sa il mareasca sau sa il suplimenteze.

Dupa o perioada atat de incarcata trebuie sa va luati o vacanta lunga pe timp de vara pentru relaxare si incarcarea bateriilor.

Citește și:

Citeste si Astrologie: Horoscop financiar 2014

Gemeni

Din punct de vedere financiar este de departe anul gemenilor. Acestia se avanta in proiecte noi ce se vor dovedi a fi unele de succes care ii vor propulsa spre un alt nivel social. Este nevoie insa de foarte multa munca pentru a ajunge la rezultatele dorite pentru ca nimic nu pica din cer si fiecare banut in parte trebuie muncit si castigat prin fortele proprii.

De asemene trebuie sa fiti foarte atenti la obstacolele ce vor sta in calea succesului vostru. Cu un pic de rabdare si ceva mai multa indemanare o sa le depasiti fara nicio problema.

Citeste si Anul Calului de lemn: Lunile benefice in 2014 potrivit zodiacului chinezesc


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc