Setari Cookie-uri

Anul Calului de Lemn: Lunile benefice in 2014 potrivit zodicului chinezesc

Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Anul Calului de Lemn se anunta benefic pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale. Insa potrivit caracterului acestui animal patron al lui 2014, anul care urmeaza este plin de surprize pe toate planurile si sta, in general, sub dorinta de independenta.

Luna Dragonului – 21 martie – 19 aprilie

Este o luna care sta in primul rand sub semnul focului. Acest lucru inseamna ca este o perioada dinamica si plina de pasiune. Cei mai multi dintre noi se vor ocupa cu predilectie de viata sentimentala.

Combinatia dintre patronul de lemn al anului si Dragonul de foc desemneaza o luna foarte intensa, benefica in mod special pentru cei care, pana in acest moment, nu si-au gasit un partener. Acest lucru se poate schimba cel mai probabil in prima jumatate a lunii.

horoscop chinezesc 2014 cal de lemn

foto shutterstock femeie in costum traditional cu cal

Luna Sarpelui - 20 aprilie – 20 mai

Sarpele este un semn destul de constant iar combinatia cu patronul anului 2014 arata un moment in care se vor consolida relatiile personale. Legaturile cu rudele se vor intari iar cuplurile stabile vor traversa o perioada foarte romantica.

Citește și:

Pentru cei care si-au gasit un partener mai devreme in luna Dragonului, Sarpele ii va ajuta sa cimenteze lucrurile sau, in orice caz, sa ia o hotarare serioasa cu privire la actuala relatie amoroasa.

Luna Calului – 21 mai – 21 iunie

Luna Calului din Anul Calului este o perioada foarte instabila si plina de evenimente neprevazute. De aceea, este nevoie de foarte multa diplomatie. Atentia cade in mod special asupra vietii profesionale, unde se anunta schimbari majore.

Multi dintre noi vor fi tentati sa isi schimbe locul de munca sub impulsul momentului insa nu va fi cea mai indicata varianta. Pentru o astfel de hotarare importanta este nevoie de o perioada mai lunga de gandire si trebuie sa cumpanim foarte bine intre avantajele si dezavantajele unei asemenea actiuni de amploare.

Prin urmare, in aceasta luna orice decizie trebuie sa fie rezultatul unui proces de gandire indelungat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc