Setari Cookie-uri

Anul Calului de Lemn: Lunile benefice in 2014 potrivit zodicului chinezesc

Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Luna Cainelui - 23 septembrie – 22 octombrie

O combinatie interesanta intre un semn foarte social (Cainele) si unul extrem de mandru (Calul) ne va aduce o luna plina de veselie. Vom iesi mai mult din casa si vom avea prilejul sa cunoastem oameni noi cu care vom lega relatii trainice.

In acelasi timp, este o perioada foarte buna pentru negocierea unor contracte sau pentru initierea unor afaceri pe cont propriu. Prin urmare, luna Cainelui va aduce prietenii noi precum si posibilitati foarte profitabile de colaborare.

Luna Mistretului – 23 octombrie – 21 noiembrie

Mistretul este un semn destul de greu de mobilizat, destul de taciturn si nu exceleaza la capitolul socializare. Din fericire, Calul de Lemn compenseaza aceste mici neajunsuri.

Pe de cealalta parte, prezenta Mistretului desemneaza o luna in care intuitia va functiona din plin si vom sti sa speculam oportunitatile aparute, in special pe plan profesional.

Citește și:

Programul tuturor va fi destul de incarcat in aceste zile si din aceasta cauza pot aparea mici tensiuni in cuplu sau in viata de familie, dar vor fi aplanate cu usurinta.

Luna Sobolanului – 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu siguranta in aceasta perioada nu va avea nimeni timp sa se plictiseasca. Cei mai multi dintre noi vor lasa deoparte activitatile de rutina si vor pune bazele unor proiecte personale foarte indraznete.

Este o luna minunata pentru a socializa si pentru a lega prietenii noi care mai tarziu, se pot transforma in povesti de dragoste. Cuplurile deja stabile vor avea ocazia in aceasta perioada sa faca mai multe activitati in doi si chiar sa plece in calatorii de placere.

Este foarte posibil ca in cercurile de oameni apropiati sa apara mici conflicte sau discutii aprinse declansate de puncte de vedere diferite, daca nu cumva chiar opuse. De aceea, este nevoie de multa putere de convingere si trebuie sa invatam puterea compromisului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc