Setari Cookie-uri

Anul Calului de Lemn: Lunile benefice in 2014 potrivit zodicului chinezesc

Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Luna Boului – 22 decembrie – 20 ianuarie

Relatia Boului cu cea a Calului de Lemn este destul de echilibrata. In timp ce unul dintre ei are meticulozitate, celalalt are suficienta impetuozitate cat sa condimenteze aceasta luna. Prin urmare, zilele patronate de Bou stau sub semnul spontaneitatii.

Acest lucru va fi pus in practica in special in viata personala, acolo unde ar putea aparea numeroase surprize placute din partea oamenilor dragi.

Nativii in Sarpe, in mod special, precum si cei in Cocos vor fi manati de dor de duca. De aceea, pot face cateva calatorii foarte placute alaturi de oameni dragi, sub impulsul momentului, manati pur si simplu de instinct.

Luna Tigrului – 21 ianuarie – 19 februarie

In actuala conjunctura patronata de Calul de Lemn, luna Tigrului se anunta destul de capricioasa si cu siguranta dificila din punct de vedere emotional. In aer pluteste o anumita instabilitate a sentimentelor si schimbari bruste de dispozitie. Acest lucru va duce cu siguranta la tensiuni in cuplu si din pacate, se pot destrama multe povesti de dragoste.

Citește și:

Aceste conflicte pot fi alimentate si de greseli mai vechi din trecut, peste care cei doi parteneri nu au trecut de fapt niciodata. Pentru a rezolva aceste situatii dificile, trebuie sa inchidem definitiv anumite usi catre anii trecuti si sa ne concentram asupra viitorului.

In orice caz, o decizie majora in ceea ce priveste relatia amoroasa actuala trebuie sa fie luata de comun acord.

Luna Iepurelui – 20 februarie – 20 martie

Iepurele este un semn care desemneaza empatia si grija fata de ceilalti. Astfel, aceasta luna aduce pacea si impacarea in cuplu sau in familie. Cei mai multi dintre noi vor fi inclinati sa asculte mai mult decat de obicei si sa nu traga concluzii rapide.

Este un moment mai mult decat potrivit pentru a ne recunoaste greselile si pentru a ne elibera de orice energie negativa acumulata pe parcursul anului.

Citește și:

In mod normal, in luna Iepurelui, oamenii au un libidou mai crescut ca de obicei si prind gustul placerilor senzuale consumate in pripa. Acest lucru este echilibrat insa de fidelitatea Calului de lemn. Prin urmare, cei mai multi dintre noi vor avea dispozitii romantice si nu vor fi tentati sa insele.

foto prima pagina shutterstock femeie in costum chinezesc traditional

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc