Setari Cookie-uri

Anul Calului de Lemn: Lunile benefice in 2014 potrivit zodicului chinezesc

Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Luna Oii - 22 iunie – 21 iulie

Luna Oii din 2014 este cel mai bun moment pentru adoptarea unor hotarari care ne pot schimba decisiv viata. In aceasta perioada suntem mai inclinati catre meditatie si vom judeca totul foarte obiectiv. Luna Oii favorizeaza in mod special nativii nascuti in anii Mistretului, Calului sau Iepurelui.

Acestia vor lua cele mai bune decizii, in special in ceea ce priveste viata profesionala, si se vor bucura de rezultatele lor pozitive pentru o perioada indelungata de timp.

Luna Maimutei – 22 iulie – 21 august

Mijlocul verii este momentul marilor realizari din 2014, atat in ceea ce priveste cariera cat si viata personala. Este un moment foarte bun pentru o casatorie, in special pentru nativii in Sobolan, Dragon sau Caine.

Cei care se vor concentra mai mult asupra vietii profesionale, vor constata in aceasta luna ca eforturile lor din ultima perioada vor fi rasplatite cu o marire de salariu si chiar cu o promovare.

Citește și:

In luna Maimutei se vor vedea rezultatele muncii de pana acum si cei mai multi dintre noi vor beneficia de mai mult timp liber ca de obicei, pe care, cel mai probabil il vor petrece in compania familiei si a oamenilor dragi.

Luna Cocosului – 22 august – 22 septembrie

Relatia dintre Cocos si Calul de Lemn este una echilibrata. Prin urmare, aceasta luna nu va fi la fel de intensa cele de la inceputul anului. Reflexele functioneaza mai lent si nu vom mai fi tentati sa actionam impulsiv.

Este o perioada de relaxare in care trebuie sa ne indreptam atentia in mod special catre relatiile de familie. In cercul oamenilor apropiati se pot ivi cateva conflicte minore care pot fi aplanate foarte usor, cu un strop de diplomatie.

Luna Cocosului aduce zile foarte bune pentru faurirea unor planuri realiste de viitor.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc