Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 5 zodii de barbati perversi

Fii pregatita sa te feresti de cei mai perversi barbati ai zodiacului!

Balanta

Barbatii din zodia balantei iti dau batai de cap prin felul lor de-a fi si prin abilitatea de a trece de la o stare la alta intr-o fractiune de secunda fara chiar sa iti dai seama. Ei pot juca rolul iubitului perfect, al prietenului grijuliu, al amantului pasional, si toate acestea se regasesc intr-o singura persoana.

Se plictisesc repede asa ca daca vrei o relatie cu un barbat balanta trebuie sa vii mereu cu ceva nou si sa ii starnesti interesul permenent.

Sagetator

Nativii zodiei sagetator te pot insela foarte repede cu privire la conceptia lor despre dragoste si relatia de cuplu. Se regasesc si in descrierea unei familii insa perfera oricand aventura si libertatea asa ca ar da oricand o casatorie de ani de zile pentru a experimenta ceva nou.

Nu poti avea niciodata incredere intr-un barbat sagetator pentru ca el poate renunta la tine atunci cand te astepti mai putin.

Citește și:

Pesti

Cu un aer suav si seducator (de care sunt mai mult decat constienti si profita de acest lucru) te atrag cu o simpla privire. Te fac sa fii curioasa si sa iti doresti sa descoperi mai multe despre ei. Incerci sa ii cunosti si sa le citesti gandurile, sa descoperi barbatul ce se ascunde in spatele mastii atractive.

Odata ce reusesti sa vezi ce se afla sub masca ar trebui sa fugi cat inca mai poti si cat te tin picioarele. Sunt infidelii zodiacului si recunosc acest lucru cu mana pe inima.

Citeste si:

Horoscop: Top 5 cele mai PASIONALE zodii

Top 5 zodii de barbati buni in pat

Top 5 zodii perverse in pat

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Sursa foto interior: Shutterstock si Dreamstime

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc