Setari Cookie-uri

Horoscopul pre-islamic: Protectia zeilor din Peninsula Arabica

Spiritul protector pentru ziua din saptamana in care te-ai nascut

Sambata

Zeu: Nuha

Zeita Nuha era venerata cu precadere de triburile situate in partea nordica a Arabiei. Uneori, ea este prezentata ca o alta forma a lui Atarsamain, simbolizand impreuna traseul soarelui pe bolta cereasca.
Nuha este la fel de capricioasa ca Ishtar si isi pierde cumpatul destul de repede. Ea poate fi insa lesne imbunata cu ofrandele potrivite.

Cei nascuti in ziua de sambata, sub protectia ei, au multe abilitati de conducatori insa pot ajunge in pozitii fruntase doar daca isi strunesc pornirile emotionale violente. Supararile lor sunt de scurta durata insa isi pot face mult rau, atat lor cat si celor din jur.

Duminica

Zeu: Shamash

Zeul Shamas este o divinitate solara care simbolizeaza triumful luminii asupra intunericului, respectiv al binelui asupra raului. Atunci cand soarele apune, Shamash coboara in lumea subpamanteana si judeca sufletele celor decedati.

Citește și:

De aceea, se spune ca oamenii care s-au nascut duminica au un adevarat spirit justitiar si nu tolereaza nedreptatea sub nicio forma. Cei din jur se pot baza intotdeauna pe ei insa sinceritatea lor si modul atat de direct de a-si exprima parerile ii pun uneori pe ceilalti in situatii incomode.

foto prima pagina shutterstock femeie in desert

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc