Setari Cookie-uri

Astrologie vedica: Potentialul sexual al zodiei tale

Energia erotica in functie de semnul astrologic

Rac - Karka

Cei nascuti in acest semn de apa au o karma destul de incarcata. Cel mai probabil, intr-o alta viata au fost persoane extrem de cerebrale care si-au inabusit sentimentele. De aceea, in aceasta existenta, ei sunt oameni foarte emotivi si, de cele mai multe ori, se lasa condusi de ceea ce le spune inima si nu de ceea ce trebuie sa faca.

In ceea ce priveste energia sexuala, nu duc lipsa de aceasta. Problema este insa alta. Au blocaje emotionale majore care impiedica un circuit lin al energiei. De accea, vor gasi alte modalitati de refulare. Unele dintre ele pot fi creative si pline de avant insa de cele mai multe ori, ei isi descarca acesta energie prin crize de nervi si uneori, de violenta.

Leu – Simha

Cei nascuti sub acest semn de foc au o karma destul de echilibrata si nu au prea multe datorii de achitat. Insa in aceasta zodie, pot ajunge oameni egoisti si usor materialisti.

Citește și:

Sunt foarte orgoliosi si cel mai bun mod de a ajunge la inimile lor este sa le gadili mandria si iti vor toarce in poala. Au o energie sexuala exploziva pe care stiu sa o canalizeze si de regula, nu intampina probleme majore la acest capitol.

Fecioara – Kanya

Kanya este un semn de pamant care arata o karma destul de curata sau cu datorii foarte usor de achitat. Acest lucru nu inseamna insa ca nativii acestei zodii sunt persoane superficiale sau trec prin viata ca gasca prin apa. Au firi foarte domolite si o energie sexuala la fel de cuminte.

Aceasta poate creste vertiginos doar in momentul in care cei nascuti sub protectia lui Kanya sunt absolut siguri ca si-au gasit jumatatea. Sunt mai degraba tandri decat infierbantati si, de regula, pun pe primul plan nevoile partenerilor.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc