Setari Cookie-uri

Astrologie vedica: Potentialul sexual al zodiei tale

Energia erotica in functie de semnul astrologic

Balanta – Tula

Una calda, alta rece! Asa isi traiesc viata cei nascuti sub aceasta zodie si cu siguranta nu ai timp a te plictisesti langa ei. Energia lor sexuala este egalata doar de cea intelectuala iar pentru ei, preludiul incepe cu mult inainte sa cada hainele.

Renunta la inhibitii cu adevarat doar in compania unui partener de care sunt indragostiti. Protejatii lui Tula sunt foarte pretentiosi atunci cand vine vorba de viata sentimentala si nu se multumesc niciodata cu putin.

Scorpion – Vrischika

Acesta este un semn de apa, ceea ce arata nevoia indivizilor nascuti in acest semn de armonie si de echilibru. Au o energie sexuala atat de mare incat poate deveni nociva si trebuie sa gaseasca modalitati de a o canaliza.

De regula, acestia sunt oameni misteriosi si greu de inteles, care se ascund in spatele unui zambet foarte bine exersat. Le plac lucrurile fine in viata, fara sa fie materialisti neaparat. De asemenea, sunt inclinati catre tot ceea ce le face placere, de la un vin bun pana la un partener pasional, fara sa se gandeasca prea mult la consecintele actiunilor iar acest lucru nu face decat sa le ingreuneze karma.

Citește și:

Sagetator – Dhanu

Semnul de foc din aceasta viata arata o existenta trecuta in care nativii au fost supusi si in care s-au ingrijit exclusiv de ceilalti. Nascuti in Dhanu, acum sunt oameni stapani pe destinul lor si nu accepta jumatati de masura. Nu sunt firi violente sau foarte emotive. Din contra, sunt oameni care e bazeaza pe rationamente, in ciuda faptului ca au momente cand viseaza cu ochii deschisi.

Energia sexuala este ridicata insa din fericire, este echilibrata de cea intelectuala si rareori mizeaza doar pe instincte. Pun mult pret pe legatura fizica dintre doi oameni si considera, de regula, ca acolo unde nu exista compatibilitate sexuala, nu se poate construi o relatie.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc