Setari Cookie-uri

Astrologie vedica: Potentialul sexual al zodiei tale

Energia erotica in functie de semnul astrologic

Capricorn – Makara

Daca s-au nascut acum sub protectia elementului pamant, este semn ca intr-o alta viata, acesti nativi au fost lipsiti de cumpat, agitati,emotivi si chiar violenti. De aceea, ei trebuie sa isi echilibreze karma. In aceasta existenta, ei sunt oameni foarte calculati care au infatisari destul de reci.

Au o energie sexuala moderata spre inalta insa trebuie sa invete ca nu doar pasiunea este importanta intr-o relatie, ci si tandretea sau rabdarea. Din fericire pentru ei, au talentul de a se adapta usor la schimbari si pot empatiza fara mari probleme cu partenerii lor.

Varsator – Kumbha

Semn de aer foarte echilibrat, Kumbha aduce o karma destul de usoara. Nativii acestei zodii nu au foarte multe datorii de achitat din trecut si asta pentru ca, de cele mai multe ori, traiesc pentru viitor. In lumea moderna, acest fapt arata indivizi care sunt mereu in pas cu tehnologia si ajuta la progresul societatii. Sunt carisamtici, desi unoeri foarte sarcastici si au mari capacitati de conducatori.

Citește și:

Energia lor sexuala este moderata spre scazuta. Nu sunt neaparat pasionali insa stiu cat de importante sunt tandretea si romantismul intr-o relatie. Isi aleg partenerii cu foarte multa grija si pentru a fi cu adevarat fericiti, au nevoie de persoane care sa le egaleze din punct de vedere intelectual.

Pesti – Meena

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane inclinate catre meditatie si filosofie, deci mai degraba catre o existenta spirituala decat una materiala. Au, probabil, cea mai pura karma dintre toate semnele zodiacului vedic.

Energia erotica in cazul nativilor Meena este destul de scazuta. Acest lucru se poate schimba insa atunci cand se indragostesc. Sunt foarte greu de cucerit pentru ca au asteptari foarte mari insa calea sigura pentru o relatie cu o persoana nascuta in Meena este fidelitatea, pe toate planurile.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock ilustrata indiana

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc