Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Iepurasului

Iepurasul de Pasti ti-a pregatit o multime de cadouri pe toate planurile. Vezi despre ce este vorba!

Leu

Tu ai parte de daruri speciale din partea iepurasului. Te inzesteaza cu un spirit de observatie si o sete de cunoastere care te ajuta sa iti cunosti mai bine partenerul si sa stabilesti noi legaturi in relatia ta.
Este o perioada benefica pentru a-ti etala talentele ascunse. Stareaa de sanatate se imbunatateste vazand cu ochii.

Fecioara

Reusesti sa te deschizi mai mult in aceasta perioada si astfel iti sunt facilitate relatiile sentimentale daca nu ai deja una stabila. Este un moment bun sa te implici in proiecte ce necesita munca in echipa pentru ca te vei descurca de minune si vei reusi sa te afirmi.
Starea de sanatate este foarte buna.

Balanta

Traversezi o perioada agitata pentru ca emotiile si sentimentele tale sunt destul de incurcate. Treci rapid de la o stare la alta si este posibil ca de cele mai multe ori sa actionezi sub impulsul de moment fara sa iti dai seama ca iti ranesti partenerul. Iepurasul insa vine cu gand de pace.
Apar proiecte noi pe plan profesional pe care ar fi bine sa nu le refuzi. Din punct de vedere al sanatatii traversezi o perioada foarte stresanta si ti-ar prinde bine mai multa odihna.

Citește și:

Scorpion

La tine pana si iepurasul este indragostit pentru ca dragostea pluteste in aer in ceea ce te priveste. Senzualitatea ta este molipsitoare iar partenerul nu poate decat sa se bucure de asta. In ceea ce priveste sectorul profesional poti ajunge in lumina reflectoarelor fara sa iti doresti acest lucru in mod deosebit.
Incearca sa nu faci excese si sa te odihnesti suficient.

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc