Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Iepurasului

Iepurasul de Pasti ti-a pregatit o multime de cadouri pe toate planurile. Vezi despre ce este vorba!

Sagetator

Nu esti foarte pasionala din fire, insa odata cu sosirea iepurasului se pare ca se produc schimbari majore in ceea ce te priveste si iti reconstruiesti personalitatea devenind mai emotionala si mai afectuoasa cu cei din jur si cu partenerul tau.
In ceea ce priveste partea profesionala esti foarte independenta si incerci sa nu ceri ajutorul celor din jur. Starea de sanatate este buna.

Capricorn

Se intrevad realizari in cuplu. Va mutati impreuna, plecati undeva, incepeti un business sau ceva oricum destul de maret pentru amandoi. Si daca nu esti intr-un cuplu, iepurasul face el cum face si iti scoate in cale o persoana speciala alaturi de acre sa iti petreci sarbatorile.
Este posibil sa o pui de un contract avantajos din punct de vedere financiar. Ai nevoie de ceva mai multa odihna.

Varsator

Cred ca nu ai fost prea cuminte anul acesta si iepurasul te pedepseste cu ceva tensiuni in relatia de cuplu, dar nimic ingrijorator, doar un smenal de alarma ca sa fii mai atenta pe viitor. Lucrurile merg excelent din punct de vedere profesional si reusesti sa iti faci vocea auzita.
Fii atenta la starea de sanatate.

Citește și:

Pesti

Pentru tine iepurasul are o multime de cadouri: emotie, sensibilitate, senzualitate si pasiune in relatia de cuplu care trece printr-o perioada nemaipomenita. Pe plan profesional vei avea o oportunitate pe care nu trebuie sa o refuzi sub nicio forma.
Forma fizica este excelenta!

Foto prima pagina: iepuras de pasti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc