Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Cumpana zodiei tale

Incercarile la care te va supune soarta in functie de semnul zodiacal

Fiecare dintre noi trebuie sa treaca in viata printr-un moment decisiv care ne va schimba destinul. Acesta, desigur, poate depinde de conjuctura insa exista si credinta portrivit careia ce ti-e dat, in frunte ti-e scris.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt persoane foarte voluntare, cu temperamente vulcanice. Nu sunt prea deschisi la compromisuri si, de regula, trebuie sa fie ca ei sau de loc. Desi sunt persoane egoiste, uneori sunt in stare de sacrificii enorme pentru persoanele pe care le iubesc.

Cu greu se ajunge la inimile Berbecilor si vor fi cuceriti doar de persoane cu adevarat speciale. Au atitudini de invigatori si sunt foarte competitivi, uneori prea competitivi.

Aceasta va fi, de altfel, marea cumpana a vietii pe care trebuie sa o treaca. Vor fi nevoiti sa invete sa renunte la mandrie si la incapatanrea de dragul oamenilor din jurul lor.

Citește și:

peisaj rasarit

foto shutterstock femeie la rasarit

Taur

De regula, Taurii stiu sa echilibreze perfect valorile materiale cu cele spirituale. In ciuda faptului ca se spune despre ei ca sunt mai mult decat pragmatici, in fapt acesti nativi sunt pur si simplu foarte realisti.
Familia este un factor foarte important pentru ei si incearca sa pastreze relatii armonioase cu rudele apropiate, chiar daca acest lucru nu este mereu usor de facut.

In dragoste, sunt usor naivi si foare romantici. Au tendinta sa puna nevoile partenerilor pe primul plan si sa isi ignore dorintele.

Cumpana lor va fi pe plan sentimental. Pentru a se dezvolta si pentru a invata o lectie de viata foarte valoroasa, ei trebuie sa gaseasca o cale de mijloc intre ceea ce isi doresc ei si cerintele partenerului, fara a ignora niciuna dintre acestea in folosul celeilalte.

Gemeni

In aceasta zodie se nasc cei mai prietenosi oameni. Leaga usor relatii cu cei din jur si stiu sa se faca placuti. Sunt comunicativi, sociabili si foarten veseli. In acelasi timp, atunci cand isi doresc ceva, se pot transforma in fiinte parsive si lipsite de sinceritate.

Citește și:

Isi negociaza drumul in viata si aplica acest lucru inclusiv in viata personala. Daca in spatiul profesional, acest lucru este cu siguranta un avantaj, acasa trebuie sa accepte compromisuri cu inima deschisa.

Acest lucru se va intampal cu greutate si va constitui cea mai mare cumpana a celor nascuti in Gemeni. Ei trebuie sa renunte la santajul emotional si la tertipuri si sa aiba curajul sa fie mai sinceri.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc