Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Cumpana zodiei tale

Incercarile la care te va supune soarta in functie de semnul zodiacal

Rac

Nativii in Rac sunt cunscuti pentru atasamentul lor de familie. Intreava lor viata se concentreaza in aceasta zona si tot ce fac, fac pentru binele celor pe care ii iubesc. Insa uneori, fac acest „bine” cu forta si fara sa se consulte cu cei din jur.

In relatiile sentimentale, sunt foarte romantici insa au obiceiul sa isi sufoce partenerii. Au nevoie tot timpul de atentie si sunt tentati sa puna stapanire pe vietile celorlalti.

Aceasta va fi marea cumpana a celor nascuti in Rac. Trebuie sa invete sa ii lase liberi pe cei pe care ii iubesc, chiar daca asta inseamna uneori sa ii piarda, intr-un fel sau altul.

Leu

Leii sunt recunoscuti pentru orgoliul lor nemasurat care la va cauza tot soiul de neplaceri. Accepta foarte greu jumatatile de masura si compromisurile iar acest lucru se va intampla doar dupa ce se vor asigura ca ei sunt cei care au cel mai mult de castigat.

Citește și:

Vor avea numerosi parteneri de-a lungul vietii si le va fi destul de greu sa isi gaseasca jumatatea. Acest lucru nu se va intampla pentru ca le lipseste farmecul. Din contra, sunt persoane cuceritoare insa nu sunt parteneri foarte comozi.

Marea cumpana a vietiilor va fi cu sigurana renuntarea la orgoliul care ii poate indeparta inclusiv pe oamenii care ii iubesc cel mai mult pe acesti nativi.

Fecioara

Cei nascuti in acesta zodie sunt oameni foarte organizati si destul de conformisti. Le plac regulile si au incredere in acestea. De aceea, Fecioarele se numara printre cele mai de incredere zodii.

Problema lor cea mai mare este ca uneori se limiteaza singuri si nu vor sa isi depaseasca limitele, desi au toate rersursele intelectuale si de energie pentru a-si mari orizonturile.

Marea provocare pentru Fecioare va fi sa renunte la reguli si sa isi asume riscuri mai mari pentru a-si atinge scopurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc