Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Cumpana zodiei tale

Incercarile la care te va supune soarta in functie de semnul zodiacal

Balanta

Desi sunt oameni foarte sociabili si deschisi la noutati, Balantele pot parea uneori persoane pretentioase. Au un simt estetic innascut dar tin un pic prea mult la eticheta si rigori.

Au maniere desavarsite si stiu sa transforme o conversatie plictisitoare intr-una plina de verva sau semnificatie, in funtie de starea lor de spirit. Uneori, din prea mult avant, este posibil sa ii ia gura pe dinainte si sa spune lucruri pe care nu le cred cu adevarat, de dragul unei dezbateri.

Provocarea de care trebuie sa treaca Balantele este renuntarea la aceste etichete care le sunt foarte dragi. Mai mult de atat, au obiceiul sa isi formeze o parere dupa primele impresii si renunta cu greu la aceasta, indiferent cat este de gresita.

Scorpion

Probabil ca acesti nativi fac parte dintre cele mai complicate si mai complexe semne ale zodiacului european. Desi sunt foarte charismatici si le place sa isi faca prieteni, Scorpionii au o latura foarte intunecata. Disprtuiesc uneori pe cei din jur fara vreun motiv plauzibil si pot tine dusmanie atat de mult incat uita de marul discordiei fara sa ierte cu adevarat.

Citește și:

In viata sentimentala nu te plictisesti cu siguranta langa ei insa poate deveni o cursa obositoare, mai ales daca partenerii Scorpionilor sunt la fel de orgoliosi sau de incapatanati ca acestia.

Cumpana pe care ei trebuie sa o treaca este legata de lipsa increderii. Chiar daca sunt mai mereu inconjurati de oameni, Scorpionii sunt mereu plin de suspiciuni si au garda ridicata.

Sagetator

Atunci cand vor, Sagetatorii sunt persoane pline de verva si foarte pasionale. Dar acest lucru se intampla destul de rar si se ascund in spatele unei masti de piatra. Sunt foarte greu de citit si iti poti da seama de starile lor de spirit doar daca ii cunosti foarte bine. Se spune ca cea mai expresiva parte a Sagetatorilor sunt ochii, pe care daca ii urmaresti cu atentie, poti afla despre acesti oameni mai multe decat vor sa arate.

In general, sunt contemplativi si foarte pasnici. Nu au obiceiul sa isi exprime emotiile si pot parea apatici si indiferenti chiar si atunci cand nu sunt asa.

Citește și:

Provocarea Sagetatorilor va fi sa treaca peste acest aer de indolenta si sa se deschida mai mult catre oamenii pe care ii iubesc. De asemenea, trebuie sa gaseasca echilibrul intre starile lor meditative si problemele concrete din vietile lor.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc