Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayasilor

Horoscopul mayasilor iti dezvaluie secrete din spatele astrologiei antice.

Una dintre cele mai vechi civilizatii ale lumii este civilizatia mayasa, de unde si horoscopul mayas, care de asemenea este unul dintre cele mai vechi. Acesta a fost realizat in momentul in care au existat suficiente informatii cu privire la comportamentul uman in raport cu mediul inconjurator, in raport cu elementele naturii.

Denumirile zodiilor din horoscopul mayas sunt reprezentate de nume ale animalelor si de elemente naturale, iar trasaturile de caracter ale oamenilor nascuti intr-o anumita zodie sunt similare cu trasaturile de caracter ale animalelor care reprezinta zodia respectiva.

foto: simbol mayas, Shutterstock

Ch’en: 2 ianuarie - 21 ianuarie

Esti o persoana nocturna, iti place viata de noapte si esti mai activ decat in timpul zilei. Pentru ca esti mai activ noaptea decat la lumina zilei, comportamentul iti este influentat de luna si de miscarile acesteia. Poti purta piatra lunii la tine pentru o mai buna conectare cu natura.

Citește și:

Yax: 22 ianuarie - 10 februarie

Planeta guvernanta pentru tine este Venus lucru care iti creste capacitatea afectiva si cea a sentimentelor profunde si sincere. Aduci armonie in jurul tau si reusesti foarte bine sa te conectezi cu cei din jur. Atunci cand spiritele se incing, prietenii apeleaza la ajutorul tau.

Sac: 11 februarie - 2 martie

Esti o persoana matinala si functionezi foarte bine in timpul zilei. Perioda noptii este destinata somnului si odihnei din belsug pentru a-ti putea incarca bateriile pentru lumina zilei. Te adaptezi foarte bine la nou si nu iti este teama de schimbari, din contra, esti dispus sa inveti si sa incerci cat mai multe lucruri noi.

Citeste si: Astrologie: Ce culoare este asociata zodiei tale?

Keh: 3 martie - 22 martie

Ai o capacitate deosebita de a te conecta cu natura si cu mediul incojurator, iar tot ceea ce faci se raporteaza la aceasta legatura speciala pe care o ai cu natura. Energia ta este asemanatoare focului, iar culoarea rosie ti se potriveste cel mai bine. Meditatia te poate ajuta sa iti depasesti limitele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc