Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayasilor

Horoscopul mayasilor iti dezvaluie secrete din spatele astrologiei antice.

Kumk’u: 1 iulie - 20 iulie

Natura ta este una dualista ceea ce te ajuta sa vezi lucrurile dn doua perspective total diferite si sa reusesti sa o alegi pe cea mai buna. Simbolul tau este cel al crocodilului care este simbolul rabdarii si al supravietuirii.

Wayeb: 21 iulie - 25 iulie

Acest semn este considerat o anomalie in horoscopul mayasilor in primul rand datorita intervalului de timp scurt in care domina. Se spune ca in aceste cinci zile echilibrul naturii a fost afectat de aparitia spiritelor pe pamant ceea ce inseamna ca ai o afinitate deosebita pentru lumea spirituala.

Pop: 26 iulie - 14 august

Tu te-ai nascut pentru a fi lider. Iti place sa ocupi pozitii de conducere si te descurci foarte bine. Reusesti sa te impui prin simpla prezenta si sa castigi respectul celor din jur fara eforturi. Esti un sef sensibil care are grija de echipa lui si ii trateaza ca pe membrii propriei familii.

Citește și:

Citeste si: Horoscopul datoriilor karmice

Wo: 15 august - 3 septembrie

Tu esti o persoana matinala care se mobilizeaza imediat si alearga cat e ziua de lunga. In acelasi timp te asemeni cu o personalitate mistica ce cauta secrete asunse si mistere nedescoperite inca.

Sip: 4 septembrie - 23 septembrie

Casa buna fac aerul si focul pentru ca cel din urma este intretinut de primul si uite asa ies scantei. Cu toate astea tu ai o atractie aparte pentru paduri, pentru aerul proaspat pe care il respiri atunci cand te pimbi printr-o padure plina de arbori decorativi.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc